John van Geldorp BV is al sinds 1984 actief in de bouw. John is afkomstig uit een echte bouwfamilie en is mede daardoor Bouwtekening JvGgeïnspireerd geraakt om uiteindelijk zelf een start te maken als aannemer. In al die jaren is de opgedane ervaring en echte vakwerk overgedragen op John, die dit over heeft gebracht op zijn eigen personeel. Momenteel is die start uitgegroeid tot een succesvol aannemingsbedrijf dat zich al jaren inzet voor kwaliteit.

Wat ooit begon als klein bouwbedrijf in Haarlem en omgeving is nu uitgegroeid tot een bouwbedrijf waar al gelange tijd gemiddeld 10 werknemers werkzaam zijn. Momenteel verrichten we alle soorten bouwwerkzaamheden voor diverse opdrachtgevers waarvan velen al jaren tot onze klantenkring behoren.

Ons bedrijf is aangesloten bij diverse branche organisaties en biedt daarmee de zekerheid van een betrouwbare en servicegerichte bedrijfsvoering en een vakkundige uitvoering.

Naast het leveren van kwaliteitswerk staat de wens van de klant bij ons voorop, we staan bekend om het actief meedenken tijdens het gehele bouwproces.

 

certif