Bent u van plan om installatiewerkzaamheden uit te laten voeren? Hierin kunnen wij u een uitstekende service bieden die volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen. Hieronder een aantal mogelijkheden op een rijtje.

CV-installatie

Wilt u een nieuwe CV-ketel kopen? Wij bieden een breed scala aan nieuwe CV-ketels, VR ketels, HR ketels en combiketels aan van bekende topmerken. Als u een CV-ketel koopt bij ons geniet u gegarandeerd van de laagste stookkosten, een hoog rendement en warmtecomfort. Dit is niet alleen vriendelijk voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Neem eens vrijblijvend contact op voor meer informatie. Houdt ook onze website in de gaten voor eventuele acties met betrekking tot de aanschaf van een cv-ketel.

Elektrische installatie

Gaat u uw woning verbouwen of renoveren en wilt u een veilige aanpassing of uitbreiding van de elektrische installatie? Hiervoor kunnen wij u een aantal diensten aanbieden. Denk hierbij aan nieuw huishoudelijk apparaat, zoals een gasfornuis, koelkast, elektrische kookplaat, oven, magnetron, maar deze nog veilig moet worden aangesloten. Of het maken van extra groepen of wandcontactdozen, alles inclusief het eventueel aanbrengen van sleuven en boringen. Ook juist bij grotere installaties in bijvoorbeeld nieuwbouw woningen of bedrijfspanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verichten ook keuringen van elektrische installaties om onnodige verliezen of veiligheid ervan te meten. Wij stellen hier een rapportage van op en zullen u voorzien van advies.

Gasinstallatie

Bent u van plan om een gasfornuis te plaatsen of wilt veranderingen brengen in uw huidige gasinstallatie? Wij kunnen u hierbij helpen om een goed werkende en vooral veilige installatie in huis te plaatsen. Omdat er naast explosiegevaar ook het gevaar van koolmonoxidevergiftiging bestaat nemen wij dit risico graag bij u uit handen.

Waterinstallatie

Voor het regelen van drinkwater, verwarmingswater of afvalwater zijn verschillende systemenen te bedenken. Om hier een gedegen advies over te kunnen geven, hebben we meer informatie over uw specifieke situatie nodig. Ook als u zelf al van plan bent om uw waterinstallatie aan te passen, dan kunnen wij u hierbij helpen door de installatie aan te passen aan uw wensen.

Internet, telefoon en televisie aansluitingen

Voor het nieuw aanleggen of het omleggen van bestaande netwerk voor het internet, de telefoon of de televisie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dit voor ons rekening nemen en aanpassen op de wensen van de gebruiker.

Bewaking/alarminstallaties

De veiligheid van uw familieleden, medewerkers, bezoekers en klanten staat altijd voorop. Criminaliteit en andere calamiteiten zijn helaas niet uit te sluiten in onze samenleving. Er kunnen wel maatregelen getroffen worden om schade daarvan te voorkomen en/of zoveel mogelijk te beperken. Om daarbij te helpen bestaan er systemen als inbraakbeveiliging, brandmelding, camerabewaking en toegangscontrole. Al onze alarminstallaties maken wij volledig op maat, snel en efficiënt.

Duurzame installaties

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar: www.geldorpduurzaam.nl. Hier staat alles omtrent duurzaamheid in en om uw woning vermeld.

certif