Het onderhouden van uw woning of bedrijfspand is noodzakelijk om zo een lange levensduur te behouden. Niet alleen uit technisch oogpunt maar ook de uitstraling verandert hierdoor positief. Bij sommige projecten is een kleine ingreep voldoende zoals schilderwerk en regulier onderhoud, bij andere projecten zijn grotere ingrepen noodzakelijk  zoals kozijnen vervangen, de badkamers vernieuwen of ventilatieproblemen aanpakken.

Het is belangrijk dat uw woning in goede staat is en blijft. Om het prettige leefklimaat te behouden voeren wij regelmatig onderhoud aan woningen of bedrijfspanden uit. Wij zorgen ervoor dat de staat van uw woning optimaal is om zo de problemen achteraf te voorkomen.

Onderhoudscontracten:
Wij bieden ook meerdere onderhoudsabonnementen aan. Zo is het mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor o.a. de CV-ketel, schilderswerkzaamheden, kitwerkzaamheden en onderhoud aan uw airco. Hier wordt, tegen een maandelijks of jaarlijks bedrag, de complete onderhoud geregeld door ons. Hierdoor blijven uw woning of de apparatuur in uw woning in een uitstekende staat en u heeft er zelf geen omkijken meer naar. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze mogelijkheden dan kunt u altijd even contact opnemen met ons.

Zoals hieronder te zien is, zijn ter illustratie 2 foto’s geplaatst waar wij voor een hotel in Amsterdam totaal al 60 badkamers geheel vernieuwd hebben. Tussen onze referentieprojecten staan nog meer foto’s.

certif