Bent u van plan om uw eigen droomhuis of bedrijfspand te gaan bouwen? Als bouwbedrijf weten wij als geen ander dat het bouwen van een nieuw huis veel meer is dan alleen maar stenen stapelen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken. Bij John van Geldorp BV begrijpen wij dat u graag uw eigen wensen en voorkeuren ziet terug komen in het eindontwerp, wij vullen dit graag aan met gedegen advies. Onze kracht is dan ook dat wij voorafgaand aan de bouw al actief met onze klanten meedenken. Het daadwerkelijk realiseren van het ontwerp kan hierdoor alleen maar efficiënter worden gedaan.

Een al ontworpen woning door ons te laten bouwen is ook geen enkel probleem. Wij kunnen aan de hand van de tekeningen, overleg met de architect en de jarenlange ervaring het ontwerp probleemloos realiseren. Wij streven ernaar om alle activiteiten zodanig te stroomlijnen dat we altijd een goed eindresultaat kunnen afleveren. 

We hebben vele nieuwbouw projecten met grote tevredenheid gerealiseerd. Zie hieronder een tweetal foto’s van nieuwbouwwoningen die we hebben gebouwd in Haarlem. Wij nodigen u graag uit om de foto’s van dit project en andere projecten te bekijken op onze pagina met referentieprojecten.  

 

2 villa's op de schalkwijkerweg

 

certif